Do good things, and good things happen to you.

Elkészült a Parlament dunai oldala

2009/10/01. - írta: Horváth Oszkár

Szegény turisták, látták a szép képeslapokon, hogy milyen szép az országházunk, eljöttek ide, aztán a Batyin jöttek rá, hogy nem fogják tudni lefotózni. Az elmúlt 20 évben mindig valahol máshol volt felállványozva, ritkán láthattuk egyben azt, amire amúgy büszkék szeretnénk lenni.

MOST ELKÉSZÜLT.

Lebontották a Parlamenti állványzat utolsó darabját is. Ezzel húsz éve tartó felújításnak értek a végére, amely során több mint húszezer követ mozgattak meg. Állatok, akik azt találták ki, hogy a magyarok építették a piramisokat :)) De úgy néz ki, 20 év alatt akár össze is dobhatnánk egyet. 11 milliárd forintba került a 265 méter hosszú homlokzat, ezt a pénzt már régen el akartam költeni erre, legalábbis a rám eső részt. Van még 3 oldala az épületnek. Nos, hajrá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr511467291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása