Do good things, and good things happen to you.

Jó étterem Mosonmagyaróváron

2009/11/15. - írta: Horváth Oszkár

Fél évig laktam Dunaújvárásban. Fantasztikus területi adottságokkal rendelkező város, ordenáré módon hasznosítva. És érdekessége, hogy bár sok helyen főztek jól, összesen két helyen tudták egy 60.000-es városban, mi a vendéglátás. Mesterségesen kreáltam egy hosszúhétvégét magamnak, és Mosonmagyaróváron jártam.

HÁRSFA ÉTTEREM.

Elsőnek ide mentünk be, és bár megnéztünk a 4 nap alatt mást is, szinte megcsalónak éreztem magam, hogy nem minden nap itt ettünk. A nyugati országvégnek megfelelően minden házban fogorvosok üzemelnek, ez is egy olyan házban volt, ahol 3-ból 2 bejárat fogorvoshoz vezetett. Sikerült minden alkalommal jó bejáratot választani, így egy nagyon hangulatos magyaros étterembe jutottunk, gusztusos faluházra hasonlító berendezés, kiváló ételek, különleges szervírozásban, barátságos pincér, aki pont nem lóg a nyakadon, de pont van 1-2 jó szava. Ár-érték arányban pazar, a 990 Ft-os menütől az 5-6000 Ft/főig bárki megtalálja a számítását, és még a menühöz is olyan bort kínáltak, amire egy borértő sem tenne panaszt. Nagyon korrekt volt. Eddig 5 kedvenc éttermem volt országszerte, most lett 6.

Címkék: utazás kaja
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr961581148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soma665 2009.12.08. 14:44:53

Igazából inkább csak a Mosonmagyaróvárhoz kapcsolódik - bár ez is étterem - mert más kategória. De szerintem a legjobb benzinkutas kajálda itt van. Az OMV Mosonmagyaróvár 1-es úton lévő kútja (Levél irányában a mosonszolnoki elágazás előtt). Klasszikus amerikai bordó műbőr boxos 'dinner', sokfél hamburgerrel, hot-doggal és király shake-ekkel. Tankolás után jót evéshez ajánlom, fast food rajongóknak.

soma665 2009.12.08. 14:45:52

Ja és persze van Cadillac-ben kialakított asztal székekkel :)))

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.08. 17:59:07

Jack Rabbit Slim's twist contest? Érdekes, hogy ki volt akadva Travolta 94-ben az ötdolláros shake-en, közben meg már itt is simán van shake 1000 Ft fölött. Itt van Amerika :))))) Na jó ez mondjuk nem pozitívum, fél gramm gyümölcs, meg egy pohár tej jéggel, plusz a hűtőgép üzemeltetésének díja osztva az eladott shake-ek számával... legyen 145 Ft / 0.5dl. 400 alatt nem kapsz.

Jobb üzlet, mint a kávé, amire valaki azt mondta, hogy a legnagyobb okosság, mert nagyon olcsón megveszed, forró víz, kávé, 100 Ft-ért eladod, és nagyon jó tiszta plussz bevétel egy boltban, benzinkúton, ilyesmi. Hát akárhogy is van a kávéval, ha 100 Ft-ért adod, nyilván nem keresel rajta legalább 255-öt ;]

De a legjobb üzlet shake-et venni és meginni, mert kurva finom.
süti beállítások módosítása