Do good things, and good things happen to you.

Amikor jó irányba mozdul az internet

2009/12/10. - írta: Horváth Oszkár

A korcsolyázószövetség nehézségekkel küzd, ezért a Sportgéza kommentelői úgy döntenek, ők (is) segítik az olimpiára jutásban Tóth Ágotát. A kanadai edzőtáborba való kijutását már segítették, és a hamarosan következő Salt Lake City beli világkupa versenyhez is fel tudja használni a sportoló a közösség segítségét. Ez az az eset, amikor még az ilyen dilettánsok számára is látványos eredménye van annak, ha valakik igazán szeretik a sportot.

A KOMMENTELŐK HŐST AVATHATNAK.

Ha sikerül olyan eredményeket elérnie a sportolónak, hogy részt vegyen az olimpián, és a szövetség a kommentelőkkel kiegészülve anyagilag is mögéállnak, mindent meg fog tenni a sikerért:

"Nem tagadom, könny szökött a szemembe, amikor a bátorító szavakat olvastam. Köszönöm Nektek! Köszönöm az önzetlenségeteket, a hiteteket! Nagyon büszke vagyok arra, hogy megtiszteltetek a figyelmetekkel és méltónak találtatok arra, hogy támogassatok. Azt hiszem, azzal tudom a leginkabb megköszönni, ha addig küzdök, amíg magyar hős nem lehetek. KÖSZÖNÖM!"

Ez tetszik. Ez pozitív.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr51587991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása