Do good things, and good things happen to you.

Meghúztuk a végét

2009/12/22. - írta: Horváth Oszkár

Még az utolsó hétre beesett egy munka, ami azzal kecsegtetett, hogy ki is fizetik, ha szépen összerakjuk. Egy online termékkatalógusról van szó több száz minőségi fotóval, ráültünk, és volt, hogy mind a négyen azon bűvészkedtünk. Ma készen lett, és mivel kapunk még hozzá anyagot januárban, csak a nagy részét fizették ki, de elég is.

Hadd ne mondjam, a 3 éve vásárolt jól kiszolgált laptopom is utolsó nap mondta fel a szolgálatot. Ebben is van valami pozitív, hiszen hónapokkal ezelőtt vettem már egy újat csak képtelen voltam átköltözni rá. Most legalább a "2 ünnep között" ezen is túlesek. Azt észrevettétek, hogy 2x annyi dolgot meg lehet ígérni a két ünnep közötti időre, mint amennyire valójában időtök van? :)

ÉPPEN ELÉG JÓL SIKERÜLT A DECEMBER. PIHENHETEK.

Végül holnap úgy jövünk el az irodából, hogy mindenki megcsinálta, amit meg kellett, az alkalmazottak kaptak előre némi pénzt, és miután a laptopom elromlott, haza is lettek zavarva, hogy legyen hol dolgoznom :) Már csak annyi dolgunk van, hogy zabáljunk egyet, meg jól bezárjuk az ajtót.

Címkék: üzlet
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr141636988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása