Do good things, and good things happen to you.

A magyar BLT

2012/02/03. - írta: Horváth Oszkár

Annyira jó az amcsiknak, hogy a kultúrájuknak szerves része az evés, és simán zsömleféléből tudnak tizet, a tojást meg nem 3 hanem kábé 10-féleképpen képesek elkészíteni. A déli államokban édeskrumplit és gravyt ettem, meg piszok édes jeges teát hozzá, Kaliforniában koktélozás, sztékezés, és egy helyen azt hiszem 40 féle sajttorta volt. Floridában a kedvenc helyemen bármelyik napszakban lehetett reggelizni, és itt változott meg számomra a "szendvics" szó jelentése 1994-ben. Massachussettsben ráktortát ettem, New Hampshire-ben pedig minden étteremben alap, hogy helyben sült, még meleg kenyérfélét és saját fűszervajkeveréket hoznak, nincs két egyforma, és összesen egy volt rossz a sokból :)

Na és ezek BLT-nek hívják a szalonnás-salátás-paradicsomos szenyát (Bacon, Lettuce, Tomato), amit még egy hároméves is tud. De úgy tetszik, hogy bő 10 éve látom a pizzások kínálatában itthon, hogy

SONGOKU, AZAZ SONKA-GOMBA-KUKORICA.

Egyszerűen zseniális :) Ez a mi BLT jellegű rövidítésünk, amilyen szar volt az a pikacsu rajzfilm, annyira éljen soká ez a hagyatéka... Songoku. Mekkora állatság :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr514287340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása