Do good things, and good things happen to you.

Elég 5 ember

2012/02/29. - írta: Horváth Oszkár

Legyen Ön is milliomos újra a tévében. Mondjuk elég vicces lesz, amikor telefonos segítséget hív Friderikusz, és a vonal másik végén a fél elküldi a francba, hogy "na jól van, Bagi-Nacsa, ne szórakozzál!".

RÁJÖTTEK, HOGY ELÉG 5 EMBER IS.

Nem kell 10-nek versengenie egymással és az idővel, egy olyan műsorban, ahol jó esetben ketten jutnak sorra. Kevesebb gázsi, kevesebb utaztatás, kevesebb behintáztatott szerencsétlen, aki előtte persze hetekig bújta a könyveket és a keresztrejtvény-almanachokat, gondolom. Egyszer volt egy csaj a gimiből a műsorban, 10-ből 9-en tudták a választ pénzügyminiszterek sorrendjéről. Egyedül ő nem. Évekkel később járt az egyik - nála jóval idősebb és csúnyább - volt pénzügyminiszterrel, aki amúgy kérdés volt a játékban. Annyira szép ez így, mennyi esély van erre :)))

Címkék: média múlt
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr314287388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása