Do good things, and good things happen to you.

Mint újkorában

2012/05/26. - írta: Horváth Oszkár

Bár nem is láttam újkorában a kocsimat. 2004-ben vettem háromévesen, 25 voltam, nagyon császárnak éreztem magamat, most már kicsit csereérett. A kollégám elcserélt valami munkát három komplett autókozmetikázásra, darabja 40.000 Ft. Mondhatom, hogy mennyi, mert ajándékba kaptam. Na a szerencsétlen autó szépen feljött.

MINT AKI AUTÓWELLNESSBEN JÁRT.

A külső-belső takarítás alap, a belsővel mindig csodát lehet tenni. De az életben most először gyűjtött össze 2 zsákba minden kallódó felesleges térképet, rongyot, jégkaparót és szemetet valaki. Most először kapott tetőkárpit-tisztítást a kocsi, olyan foltok eltűntek a bézs belső oszlopokról, amik pedig a vásárláskor is ott voltak. A csomagtartó kicsit megmattult, felpolírozták, fénylett, mint az új. Az összes plázában kapott ajtórányitást és udvarias jó magyar ember módjára rajtam keresztül kiparkolás nyomát eltüntették, ami nem volt túl mély. A motortér olyan körültekintően ki lett gányolva + leápolva, mintha egy 1 éves autóból kiloptak volna egy új motort. Holló Zsoltnak hívják a srácot, egyszer találkoztam vele, amikor visszahozta az autót, nagyon tetszik, hogy valami olyanban kurva jó a gyerek, amiben én még szikrányira sem rendelkezem alkalmassággal. A zuglói műhely weblapja hozsokozmetika.hu. Óriási. Kár, hogy nem szóltak előbb, ez már tényleg inkább autówellness, mint kozmetika. Talán még le is gyúrták a csomókat a kocsi vállából. Talán még dugott is. Mosolygott, amikor hazahozták <3

Sőt, most látom, hogy ebben a videóban az én kis Hapcim szerepel. Nem tudtam, hogy a kocsim pornózott, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr994576565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása