Do good things, and good things happen to you.

Mozgás

2012/06/07. - írta: Horváth Oszkár

Na ez új, és sokáig nem volt: sport. Szerintem 10 évig semmi, most egy ideje eljárok, gondoltam, nem sakkozom tovább, hogy lakóhelyre próbáljak optimalizálni, ezért az iroda mellett járok reggelente. Segít egy szakértő, az egész sportközpontban mindenki TF-et végzett, nincsenek sutyi gengszterek, ők szerencsére az olcsóba járnak parasztot gyúrni magukból. Az összes sportolós reggel után egész nap kurva jól érzem magamat, bár hulla fáradtan, szinte érzem, ahogy a sejtek szaladgálnak, hogy túléljem, de közben pl. hiába süt a nap, egész nap olyan, mintha picit hűvös lenne, mert még bennem van a reggeli tempó. Tök jó.

RENDSZERESEN MOZGOK. MINDEGY, ENNYI ELÉG.

Aztán hogy ennek milyen kedvező hatásai lesznek a közérzetem további javulására (nem rossz amúgy sem:), az egészségemre, az időbeosztásomra, életstílusomra, azt meglátjuk. Most egy célom van, hogy szeressem.

Címkék: sport egészség
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr204576493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása