Do good things, and good things happen to you.

Havi pozitív: 2009/12

2010/01/01. - írta: Horváth Oszkár

Ragaszkodom ehhez a bloghoz. Nincsen különösebb sikere, nem tudom, kit érek el vele, mégis, ha utólag is, de igenis megírom a posztokat. Átlapozom a naptáramat, és visszamlékszem azokra a dolgokra, amik apró lelkesedést adtak, hogy megmutassam másoknak, apróságoknak is lehet örülni. A saját blogjaimból ítélve, mindegiyknek van egy saját szűkebb-tágabb termékéletgörbéje, amit egyedül csinálok, az előbb-utóbb kifullad, vagy beteljesedik, és hiányérzet nélkül tudom azt mondani, hogy eleget írtam.

Örülök, hogy a Pozitivitás blogot elkezdtem, és év végéig igenis összeszedtem havonta, amit össze akartam. Még nem hagyom abba. Ráadásul érzem, hogy egyre könnyebb lesz észrevenni ide való dolgokat, csak aztán jussak géphez. Íme a Pozitivitás blog lényege 2009. decemberre.

DECEMBER POZITÍV OLDALA.

Címkék: havipozitív
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr151637386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása