Do good things, and good things happen to you.

Döntős szereplések

2012/05/21. - írta: Horváth Oszkár

Írtam februárban, hogy továbbjutott a BeatKOHO nevű élő hiphop zenekarom az R33 tehetségkutatóján. Nem volt időm, de itt végül 260 indulóból MÁSODIKAK lettünk. Időközben elindult a Talentométer nevű verseny is az A38-on, ott meg 565 zenekarból a döntős 12-ben találtuk magunkat. Közben felléptünk egy kisebb fesztiválon, meg nagyjából havi 3 színpadra állás volt.

NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM ATTÓL, HOGY ZENÉLEK.

2 év meló, két nagyon tehetséges MC, igazi élőzene, ami az én szívemnek kedves, hogy szereplési vágyban tocsogó gitáros nélkül megy mindez. Senki nem játssza túl, mindenki tisztában van a szerepével, mindenki tud dolgozni és a produkció alá rendelni magát. Aktív zenészek tömkelege nagyon jó dolgokat mondott rólunk, Németh Juci még azt is kijelentette, hogy szívesen csinálna velünk egy közös számot, amit egyébként júniusban lehet, hogy már fel is veszünk, mert akkor fejezzük be a lemezt. A kedvencem mégis ez volt:

"100% alázat, 100% hitelesség, 100% muzikalitás, 100% arányérzék, 100% vizuál, hát... az a vetítés, beszszartam, és a billentyűzés, az valami hihetetlen, gyönyörűen alázatos, a scratchelés is hihetetlen volt, úgyhogy srácok, ezt kell csinálnotok." (Keleti András, Colorstar)

Címkék: zene siker
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr454576463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása