Do good things, and good things happen to you.

Temetés

2010/07/21. - írta: Horváth Oszkár

Ma temetésen voltam. Jó, hogy elmentem rá, egy kicsit átmostam a realitásképemet arról, hogy az emberek meddig élnek. Minden más nem jó, de valahogy egy élet korai de méltóbb lezárása volt, mint bármi, amit később el tudtam volna neki képzelni. Egy kis "de hülye vagy" és valamivel több hála volt bennem. Vannak olyan emberek, akiknek nyugodtan 20 másodpercen belül a fasza ki lehet rám, az életstílusomra, a viselkedésemre, az időbeosztásomra, a preferenciáimra, és az okoskodásomra. Ő is ilyen volt, és közel 20 év alatt egy rossz szava nem volt rám, pedig bármi másra gondolkodás nélkül morgott.

Vannak olyanok, akik köré az évekkel egyre nagyobb tisztelet, egyre több ember, egyre több tudás épül, nem csak megszólalni tanulnak meg a megfelelő időben, de a hallgatásról sem csak azt tudják, mikor kell, hanem azt is, hogy hogyan. És vannak olyanok, akiknek az évek nem hoznak ilyen előrelépést. Ők csak "ők", és kész, nem változnak meg ötévente, vagy tízévente.

EGY ÉLETÜK VAN, ÉS AZ ELÉG NEKIK.

Nem épül melléjük ez a sok dolog, nem tudom igazából mi történik velük. De ha egy kis ember eléri, hogy egy nagy ember szeresse, akkor sokkal jobban látni, minden akadály nélkül, hogy az az ember jó. Volt.

Címkék: mindennapok múlt
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr252186713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása