Do good things, and good things happen to you.

Írjunk 3 mondatos e-maileket!

2010/09/29. - írta: Horváth Oszkár

Ma lett világos számomra, hogy van egy ilyen "mozgalom". Rengeteg időt spórolnánk meg egymásnak - és ez rám, lassan hivatásos szófosóra külön igaz -, ha 3 mondatban intéznénk el fontos válaszokat is, ahogy ez a blogbejegyzés kiválóan megfogalmazza.

Egy nap kapok kb. 250 e-mailt, abból 60 munka, és írok átlagosan 45-öt. Nem időpocsékolás, hiszen az a munkám, hogy kommunikálok az ügyfeleimmel, és az üzlettársaimmal és az alkalmazottaimmal, hozzátartozik a feladatok kezeléséhez. Így is van kb. 11.000 olvasatlan levél, 2010-ből, amiből legalább 3.000 értelmes, de nem ütötte meg azt a szintet, amit az a 11.247, amire idén válaszoltam. De néha leírok én is egy regényt, néha pedig pár szóval elintézem. Utóbbit kellene gyakrabban.

EZT A TANÁCSOT MA MEGFOGADOM. ÉN. MA. (3)

Ide szívesen csatolnám a Holló Színháztól a "mindig kétszer ismétlem, amit valaki mond, aztán egyszer nem..." jelenetet, de nem találom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr932331569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása