Do good things, and good things happen to you.

Zeneírás pihenés közben

2010/01/23. - írta: Horváth Oszkár

Nyáron annak ellenére, hogy három fesztivál szinte összeért, és jártuk az országot, hogy minél több zenét hallgassunk, és úgy éreztem magamat, mintha a Rolling Stonesszal turnéznék, a legjobb élményem az volt, amikor elmentünk 4 napra vitorlázni. Legalább 10 éve nem aludtam vitorláson, és a legnagyobb királyságnak bizonyult. Jutott szélmentes kánikulai nap és a nyár legnagyobb viharját is behúztuk ugyanazon a hétvégén. Amikor alkalmas volt, a hálózsákkal kiköltöztem a fedélzetre, és a mellettünk álló hajók árbocait néztem, ahogy látszólag egyfelé mutatnak. Egy nyugodt napon zenéltem a kajütben. Lassan vitorláztunk, én pedig félrevonultam egy kicsit zenélni. Semmi romantikus dallam, csak gépzene, de az a nyugalom, ami közben eltekergettem ott magamban, prájszlessz. Egy hétköznapi estén, amikor végre semmi más programom, és a következő napi munka miatt sem vagyok feszült, végre kicsit zenélek, az sincs olyan jó, mint a semmittevés közepette művelni ugyanezt.

MOST ISMÉT PIHENÉS KÖZBEN TEKERGETTEM

a legjobb. Még videót is csináltam hozzá. Mint írtam, Amszterdamban voltunk, és mivel magam részéről harmadszorra látogattam a városba, ebben a négy napban tényleg azt csináltam, amit csak akartam.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr41757541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camparisoda 2010.02.15. 09:54:17

Nagyon jól demonstrálja a pihenés közben pihenek-et.
Kellemes, "jólvagyokzene". :-)
süti beállítások módosítása