Do good things, and good things happen to you.

Száraz maradtam

2010/05/12. - írta: Horváth Oszkár

Tegnap 20:15-kor, amikor a legnagyobb - állítólag aranyat érő - májusi eső zuhogott, úgy éreztem, hogy most kell hazamennem az irodából. Ne az eső döntse el. A kocsiban, amit már egy ideje használok, és amit ráadásul 2 hónap múlva teljesen ki is fizetek, annak örültem, hogy zuhog az eső, szar idő van, én viszont ülök, zenét hallgatok, nem ázom, sőt, hallgatom a kocsi tetején az ömlő esőt. Ez azért így kényelmes, jó hogy így van. 24 éves korom óta járok mindenhová autóval, megszoktam, jó volt emlékezni, hogy ez amúgy egy plusz. Olyan volt, mint egy safari, mert szeretem az esőt, de megázni nem volt kedvem. Szépek a vadállatok, de azért nem fetrengenék köztük egy girosszal a kezemben. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr991994235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cikkcakk 2010.05.16. 20:36:45

Köszi, hogy olvashatlak.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.05.26. 15:00:34

Én pénteken áztam szarrá. Azon a 20 méteres szakaszon, amíg leszálltam a buszról, ténferegtem, mert a busz még tolat, előttem egy nő megáll, ki akarja nyitni az ernyőjét,nemsikerül neki, majdnem fejbevág vele, a másik megáll, hogy inkább ő visszaszáll a buszra. Én meg menni akarok, ott áll az autó, be akarok szállni...egy örökkévalóságnak tűnt.
süti beállítások módosítása