Do good things, and good things happen to you.

Éves nagy meló kipipálva

2010/06/19. - írta: Horváth Oszkár

Hazaértem Paksról, 2:07. Megvolt az éves húzósnak nevezhető meló. Húzós benne az, hogy 2-3 hónapig kell dolgozni rajta (minden más mellett persze), aztán még 50 nap, mire kifizetik, jó móka, Amúgy APEH tartozások rendezésére szoktam költeni a "gázsit" már 3 éve, mert van egy kis bicebóca cégem, amit már nem használok, de olyan jól ment szegénynek, hogy még mindig adózik :-D A pozitív még a dologban, hogy idén augusztusban lesz egy hasonló meló, csak kisebb, ha azt magamra költhetem, az lesz az új világ kezdete :D Egyébként az is vicces, hogy pont ma reggel jött meg az APEH-tól az SZJA visszautalásom a számlámra.

Mintha ezek a dolgok összefüggenének: "jól van Oszi, látom, 3 hónapja melózol rajta, hogy augusztusban fizess, ma kész lettél, itt egy kis apró - amúgy az idő jó, sokat strandolunk, puszil: APEH". Vagy csak én látom azt a mintázatot ebben, hogy dolgozni jó.

:D

Címkék: munka üzlet
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr662101956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása