Do good things, and good things happen to you.

Italakció 3-kor?

2010/07/12. - írta: Horváth Oszkár

Na ez hiányzott. A melegre való tekintettel gondoltam elmegyek bankba, aztán kiülök a Szeparéba. Mi bajom lehet. 6-ig csak ZP. OK. Kérek egy fél literes fröccsöt. Tölt kettőt a lány. Mondom, mi a helyzet veled, hogy vagy mostanában, te is iszol? Italakció, 2-t fizet, 1-et kap. De hát nem kérem :)))

- És meddig tart az italakció?
- Augusztus végéig.

Kis puhatolózás után sikerült kiderítenem, hogy tehát 17:00 óráig. Bevertem 1 liter irsai vice-házmestert, közben megírtam 2 fontos posztot a B-oldalra, aztán 6-kor átvonultunk egy ismerős bloggerinával a Szepibe, és tettem rá még 2 fröccsöt, meg egy csirkés quesadillast, és asszem ennek egy részét boggerina-kollegina fizette. Ennél felszabadulhattan már nem is viselkedhettem volna, de ha hétfőn be tudok rúgni, akkor vasárnap is maradhattam volna a fesztiválon.

De ha bárkinek ilyen jól telt a hétfő délutánja, akkor jó napja volt. Úgy aránylott a délután a délelőtthöz, mint a hosszú felsőtestű német úszónők karjai a lábaikhoz. Kicsit meghúztam, na.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr652152353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása