Do good things, and good things happen to you.

Atomerőmű a Facebookon

2010/09/10. - írta: Horváth Oszkár

Ma - természetesen félig idegen csaj adatlapjának nézegetése, és "basszus a képeit nem tudom megnézni" közben - rátaláltam a Paksi Atomerőmű Facebook oldalára: http://www.facebook.com/atomeromu

Természetesen lájkoltam. Örülök, hogy elérte a web2 ezt a természetesen konzervativitásra ítélt intézményt, nemcsak azért, mert amúgy ügyfelem, hanem mert amúgy is atomenergia támogató vagyok. Természetesen csak a szél- és a vízenergia után.

Az oldalt feltüntetett nyitva tartás ne zavarjon meg senkit: természetesen nem az erőmű zár be délután 1-3 között, hanem a Tájékoztató és Látogató Központ, ahová bárki elmehet, ha szeretne többet megtudni arról, honnan származik az ország által felhasznált energia nagyjából 40%-a.

Tökoké!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr632286752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása