Do good things, and good things happen to you.

Hátbaveregetés karácsonyra

2010/12/21. - írta: Horváth Oszkár

Kénytelen vagyok ködösíteni, mert úgy illik, de a lényeg: fél éve dolgozunk valamin, saját erőből, hosszú távra. Több ember sok melója, és szépen leszipkázott mindenkit így év végére. Az egészből nagyjából 1 év múlva láthatunk bevételt, szóval még addig dolgozhatunk, hogy igazán örüljünk. De a lényeg, hogy fél évig mindent titokban csináltunk, és ma megmutattuk ott, ahol meg kellett mutatni, hogy mit hoztunk létre. Nemhogy támogatást kaptunk rá, de úgy tűnik, inspirálta a másik felet is, ötletei voltak, és 1 órán belül arról beszélt, hogyan kapcsolhatnánk a mi munkánkat a jövőben a már meglévő, évek óta működő dolgokhoz.

Ez nem jelent többet annál, mint hogy tetszett neki, de ez pont elég.

ÉN KONKRÉTAN ENNYIT AKARTAM KARÁCSONYRA.

Megkaptam! :-D Mint a legóvonatot... innentől minden puszi, szaloncukor meg jókívánság csak bónusz. Maximum az idióta versikés e-mailek és SMS-ek vehetnek el az ünnep fényéből, amit azok küldenek, akikkel 4 éve nem beszélsz, szóval karácsonykor pláne nem rá vagy kíváncsi. De nagy fényrontás nem lesz, mert ki leszek kapcsolva, akksi ki, rá 3 párna, egy bőrönd, meg mondjuk egy jól hangszigetelő lovat ráfektetek a kupac tetejére :D

Címkék: munka siker ünnep
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr92530651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása