Do good things, and good things happen to you.

Befalazták

2009/10/28. - írta: Horváth Oszkár

A múlt héten valamelyik szerencsétlen boltot elöntötte a víz a házban. Nem értek hozzá, ezért meglepett, hogy ehhez a belső lépcsőház gyönyörű és érintetlen lépcsőfordulójának falán kellett ütni egy nagyon hejre kis lyukat. Ha ez segített, legyen úgy.

Általában szétverni könnyebb dolgokat, aztán úgy maradnak. Magamat is úgy ismerem, hogy a legtöbb dolog a 95%-áig érdekel, aztán varrják össze. Mindenkit addig érdekel valami, amíg az ő problémája meg nem oldódik, aztán 9x annyi idő alatt esetleg figyel másokra is.

EZT A LYUKAT MA NEM LÁTTAM. PÉLDÁSAN BEFALAZTÁK.

Kibontották, mert ki kellett. Befalazták, mert kulturáltak. A létező legostobább és legfárasztóbb dolog a lakógyűlés, nincs társasház faszkalap nélkül, és a házban üzemelő üzlethelyiségek és a lakók rendszerint nem szoktak egymás keblére borulni örömükben. Őt az érdekli, hogy a csőtörés megszűnjün, minket az, hogy a lyuk. És nézzenek oda, mindkettő működik. Fogalmam sincs, melyik bolt esik oda, de ezek rendes fickók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr671479582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása