Do good things, and good things happen to you.

Visszhangja van a munkámnak

2009/11/20. - írta: Horváth Oszkár

Ebben a hónapban ketten is megkerestek a Corvinusról, hogy vállalatgazdaságtanból versenydolgozatot kell írniuk, és a konzulensük többek közt az én elérhetőségeimet is megadta a témához.

TANANYAG LETTEM A KÖZGÁZON.

Na jó ez így kicsit túlzás :) Gondolom volt 5-6 téma, és a hozzám kapcsolódó témához is még 3-4 kollégát ajánlott az említett konzulens (akit nem ismerek, de ezúton köszönöm neki), de jól esik, hogy a szándékom szerint magyar reklámozási szokásokat jelentősen megváltoztatni készülő, fél éve indított és lelkiismeretesen pátyolgatott projektem, a Bedia futott egy kört a felsőoktatásban, és a pálya széléről visszaintett nekem a lelátóra, hogy akkor ő most elfut és csinál egy maratont, és nyugodjak meg, minden rendben lesz.

Címkék: média blogok üzlet
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr711581223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása