Do good things, and good things happen to you.

Zenekiadás, egybeesések, Pac-Man

2010/05/23. - írta: Horváth Oszkár

Na, ez hogy jön össze :)) Van egy művésznevem, Camilo, tavaly indítottam, és főleg house dolgokat szeretnék a név alatt publikálni, ez a soundcloud.com/camilo címen hallható is. Éppen ezen a lapon talált meg egy Dimitri nevű san franciscoi srác, hogy a Nu Wax Records nevű kis kiadójánál kiadná az OZ című számomat. Ez volt 1 hónapja, nagy jelentőséget nem tulajdonítok a dolognak, de aztán a héten láttam, hogy írt, hogy ugyan mikor küldöm már a mailcímemet, ahová szerződést küldhet. Nosza... egy progresszív elektronikus zenei válogatáslemezre kerülne egyébként.

Az "egybeesés" az a dologban, hogy mindez az elmúlt 2-3 napban jutott eszembe, amikor a Pac-Man 30 éves születésnapját ünnepelte. Ennek örömére a Google is Pac-Man ruhába öltözött. Camilonak pedig eleve egy zöldített Pac-Man a logója :D Na itt ér össze a két sztori.

A számlról egyébként, amiről szó van, még itt is írtam, semmi extra, az a jó benne, hogy pihenés közben csináltam. 1 éve mindenhová viszem a komplett zenekészítő eszköztárat.

OZ (2010) by camilo

Camilo eddigi legjobb megmozdulása egyébként kurvára nem ez, hanem a magyar Bijou zenekar remixe Rui da Silvára hajazva. Ez se nem deep, se nem progresszív, egyszerűen egy dance házi feladat, de szép arányos lett, a lejátszási statisztikák alapján ez a Pac-Man jeles alteregóm favoritja :)

Bijou - Tánc (Camilo's RDS tribute mix) (2009) by camilo

Címkék: zene siker
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr822024321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.05.26. 21:31:01

Nekem ez tetszik...nem fizetnék érte, de háttérzenének király.:)
(háttérzene az jót jelent, mert bármikor lehet hallgatni)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.05.26. 21:39:42

@Bogi24: én kifejezetten háttérzenére gyúrok. Ezért a deep, meg a downtempo. Liftzene, bárzene, lounge (várótermi zene!), minden, amire lehet akár aludni is. Persze ez főleg a nemtuctuc vonalon működhet.
süti beállítások módosítása