Do good things, and good things happen to you.

Útlevél csípőből

2011/01/24. - írta: Horváth Oszkár

Mint csütörtökön említettem, elmentem útlevelet és személyit csináltatni, ami nálam már pozitív, mert az autista napi rutinom mellé (felkel, kávé, fürdik, meló, illetve nyilván juharszirupos palacsinta, K-Mart) szép dolog, ha be tudok nézni egy-egy hivatalba. Saját megítélésem szerint alászállni, alámerülni egy másik világba.

Na ehhez képest 

AZ ÚTLEVELEM 2 MUNKANAP MÚLVA A POSTALÁDÁBAN VOLT.

Hétfőn, érted? És nem este, hanem napközben. Szerintem már készen volt, és egy postásnő 8 hónapja tartotta a laminálós részt, hogy leragassza, csak egy friss fotót vártak rólam. Azzal megérkezett hozzá a küldönc (véletlenül sem futár), és már küldték is, már a boríték is előre meg volt nyálazva. Nyilván kell a kiöregedett pornósoknak valami állás, ha már nem filmeznek, ez a nyálazás meg fekszik.

Szóval nagyon komoly a sebesség, szerintem Hua-Pengék a kőbányai GANZ telepen nem csinálják meg ennyi idő alatt, pedig náluk nem 15.000 Ft, hanem 250, és nem is jó 10 évig, csak épp amíg kiérsz valami egzotikus helyre, ahol már nem köröznek. :) Óriási. Viszont ha az egész családnak rendelsz, adnak hozzá egy ajándék orvosi diplomát. Én mindenesetre maradtam az okmányirodás megoldásnál.

Persze úgy nézek ki benne, mint Hadházi László egy olyan stand up után, amikor senki nem röhögött, de a személyimen legalább mosolygós. A rendőr hogy fog örülni neki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr602614211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása