Do good things, and good things happen to you.

Csoporttársak

2011/02/19. - írta: Horváth Oszkár

Kicsit keménynek érzem azt, hogy 350-en indultunk egy évfolyamban, és abból 50-nek sikerült az előre kiírt időben államvizsgáznia, abból is csak 8-nak a szakirányon belül. De legalább benne vagyok. Aztán hogy ezen belül a nyelvvizsgája kinek lett meg időben, tovább szűkít.

PÁRAN MÉG CSATLAKOZTAK.

Elmentünk inni valamit a szűk csoporttársakkal, akikkel általában házidolgozatokon is együtt dolgoztunk, és közben még a januári vizsgaidőszakban van köztük, aki pótolta a hiányt, és ennek nagyon örülök. És csodák csodája, pont azok az emberek diplomáznak a szakirányból, akikkel az elejétől kezdve jóban voltam. Vagy én vagyok szerencsés, vagy ők :))) Max a szerzőt átírjuk a poszton, de mondjuk úgy, hogy jól jártunk egymással. Jófejek.

Címkék: oktatás
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr792680474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása