Do good things, and good things happen to you.

8 éve szabadon

2011/03/24. - írta: Horváth Oszkár

Kicsit elterelte a figyelmemet az utazás, ami nem is baj, meg aztán a cég, amiről szó van, már nem jelent semmit, sőt, inkább utálom, hogy van. Nem használom semmire, van 1-2 jó emléke, meg 1-2 rossz. Nem érdekel. De szimbólum.

8 ÉVES AZ ELSŐ KIS CÉGEM.

Azért elmond valamit a dologról, hogy 3 héttel később, április 11-én szakítok csak időt arra, hogy ezt leírjam. Már nem ünneplem, de tény: 1999 áprilisában kezdtem dolgozni. A negyedik évben döntöttem úgy, 1-2 furcsa jel, a jobb kilátások, és persze az állandó "kötetlen munkaidő" iránti vágyakozásom hatására, hogy felmondok, és megpróbálok úgy pénzt keresni, hogy mindig én mondom meg mivel, és mennyit foglalkozom. Egyelőre működik. Az élet fintora, hogy 2 éve időnként előfordul, hogy már visszamennék másnak dolgozni, persze teljesen más feladatokon, más pénzért, más szinten. Egy ideje bennem van a gondolat, hogy egy nagyon nagy egész kisebb részeként lehet, hogy többet termelek másnak, és ezzel magamnak is, mint egy kisebb egység vezetőjeként. Meg aztán, ismeretlen feladatok és problémák várnak még máshol. Lesz ez még sokféleképpen, szerencsére még 40 évig nem hülyülök el. Egyelőre örülök ennek a 8-nak, és jövőre talán újra örülni fogok annak a 4-nek is előtte. Na mindegy, egy évig nem beszélünk, de boldog szülinapot.

Címkék: üzlet ünnep
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr142816259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása