Do good things, and good things happen to you.

Nem tört el

2012/02/22. - írta: Horváth Oszkár

Épp nemrég írtam, hogy tudok vigyázni a dolgaimra, pláne ha valami dísz. De néha azért kizökkenek, és a napszemüveg nem is dísz. Hihetetlen, de megvan mióta, pedig mindig ottfelejtem valahol, és mégis visszafordulok az ajtóból, mint Colombo.

Hordom a tokját is, de néha ha sötét van már este, csak bedobom a táskámba ahogy van, aztán most lencse nélkül került elő.

VISSZAPATTINTOTTAM ÉS KÉSZ.

Nem tört el sehol semmi. Jó nem valami hejde, de nem is egy bazári szar, de nem is ez a lényeg, hanem hogy az idő és idióta próbálgatás, amit a megvásárlására szántam, túl sok volt, remélem elég 3-4 évente végigbohóckodnom ezt. Utálok dolgokat próbálgatni és nézegetni magamat. Másokat! Másokat szeretek nézni és véleményezni :D Ahhoz értek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr944287387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása