Do good things, and good things happen to you.

Indanet RIP

2011/08/03. - írta: Horváth Oszkár

Bezárt az IndaNet. Azt hiszem, azon kívül, hogy a bloghu profilomhoz képet töltöttem rá, igazából bejelöltem néhány embert, csináltam két közösséget, küldtem maximum 10 üzenetet, és igyekeztem másokról kicsit többet megtudni kattintgatással. Tehát nekem sem nyújtott sokat.

Ugyanakkor az indulásakor nagyon lelkes voltam, és nagyon pozitívnak tartom, hogy volt valakinek lelkesedése elkészíteni, az akkori iwiwnél jóval jobb minőségben, új funkciókkal, normális és minden tekintetben ízléses és tipográfiailag korrekt dizájnnal, és egy meglévő rendszerhez illesztve. Pontosan akkor, amikor ez ténylegesen feltörekvőben volt, és amikor volt rá esély, hogy igény van rá. És az is pozitív, hogy az embernek van töke bezárni, és azt mondani, hogy köszi, ez ennyit tudott, és ésszerűbb lehúzni a gépről.

Nagyon ritkán sikerül komplett online termékéletgörbét élőben megfigyelni, én ugye végninéztem az AltaVista tündöklését és bukását, a Geocitiest, az Amazon teljes lecserélését, vagy csak említsük a Keravill lap és a cég bezárását, és teljsen világos, hogy az interneten semmi nem tart örökké, csak olyan fiatal, hogy az igazán nagy sikersztorik közül keveset látunk elmúlni.

Ez nem volt sikersztori, nem élt meg 8 évet, de több százezer embert érintett és az egyik legbecsületesebben elvégzett munka volt jókor, jó helyen, jó minőségben. Nem talált, semmi baj! Közben a blog.hu lett az ország leglátogatottabb honlapja, gondolom mindenki lesöpri a golyót, amit az IndaNet kapott és csak annyit mond, hogy "Medve, te szopni jársz ide?". Köszi!

Címkék: munka internet
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr623122254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leni 2011.08.03. 10:33:12

Thx!

Különsen a Medvéért! ;)

cadix · http://www.blog.hu 2011.08.03. 10:50:29

Lájk gombot tegyél be. Pozitivitáson kell a lájk :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.08.03. 12:08:10

Sajnos a Facebook melletz az Indanet nem rúgott, nem rúghatott labdába. Okos döntés volt megszüntetni, az erőforrásokat, pénzt szakértelmet a blog.hu-ba kell ölni.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2011.08.03. 13:27:37

@cadix: Igazából lájk van betéve de ilyen sert csinál belőle. Legalabb tudom, hogy készül a ser. Lehet h a +1-et kapcsolom be rá, azt 10 ember nézi de van rajta pluszjel :)

kicsi bogár 2011.08.03. 13:33:44

Nem vagyok irigy természetű! De én tegnap írtam erről, és te ma, kint is vagy!!!... :( :)
süti beállítások módosítása