Do good things, and good things happen to you.

Magyar Emmy-jelölés

2011/08/07. - írta: Horváth Oszkár

Az mi? Varga Judit 3 éve döntött úgy, hogy saját berendezőcéget alapít. Kijárta magának az utat, hogy dolgozhasson a Borgiák életét bemutató sorozaton, amit itthon forgatnak. Eredmény: egy Emmy-jelölés a díszletekért. Full riszpekt. Amíg te nyugtatod magadat, hogy az elmúlt 10 vagy 20 évben azért nem arattál még átütő sikert a művészeteddel, mert igazából magadnak csinálod, meg elvagy te így is, addig ami igazán jó, azt nem lehet eldugni, megy előre.

Hogy mi jusson erről eszedbe? Szinkronszínész akartál lenni, de pénztáros vagy? Menj meghallgatásra. Zenekarod volt, de főiskola közben abbahagytad az éneklést? Kezdd újra! Szerinted jó dolgokat csináltok a kollégáiddal, de mindig kicsiben? Menj el a nagyokhoz és mutasd meg! Jó a vállalkozásod, de nem tud nőni? Vonj be tőkés tulajdonostársat, don't foss! Töredezettek a hajvégeid? Menj a picsába. Tanulnál még? Iratkozz be levelezőre, belefér.

Én meg gratulálok.

Címkék: munka film siker
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr933131134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása