Do good things, and good things happen to you.

Megragasztottam

2010/01/14. - írta: Horváth Oszkár

Nem nagyon tudok vigyázni a dolgaimra, mondanák a szüleim. Megmondom őszintén, használati tárgyak esetében nem is akarok. Vannak azok, akik eladásra optimalizálják a használatot, lásd frottír autóüléshuzat, fólia a távirányítón, és hasonlító végtelenül visszataszító dolgok.

De azért mindennek van határa, például itt van ez a laptop, ami éppen ott kezd elrepedni, ahol a hasonló típusok el szoktak törni másoknál. Mondom most már meg kéne ragasztani. Felnézek, és

VOLT RAGASZTÓ. AZ ORROM ELŐTT.

Miután technikaóra, rajz már régóta nem része az életemnek, színespapírt és másodikos füzetcsomagot sem tartok, kollázst sem készítek, mitöbb, minimális papírt használok, ez kész csoda, csak a kollégák ragasztottak ma valamit. Ez milyen jó már, ez a kütyü is hónapokat nyert az életéhez most ezzel a kis mozdulattal. Úgyhogy később kell majd újat venni.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr681673179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.20. 00:08:16

@katácska!: a ragasztó vagy a laptop? A ragasztót nem tudom, a laptop asszem nem, de le kéne írjam, hogy tudjam. Nem, nincs benne f! A ragasztót megnézzem?

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2010.01.22. 19:03:00

@Horváth Oszkár:
lécci :)
arra tippeltem, hogy Fujitsu, mert arra abszolút jellemzőek a fenti tünetek

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.25. 23:00:21

@katácska!: nem az, ez ilyen nemvindózos almás, fehér színben pompázik. Akinél eddig ilyet láttam, 1-2 éves korában ugyanott törték szét. Tán nem sikerült elég jól... én azóta rárepetáztam a ragasztásra és áll, mint Katiban a gyerek, már ha nem veszed sértésnek.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.25. 23:02:39

Teljesen abszurd dolog a saját nevemen internetezni. Hülyén néz ki. De félek, hogy ha nem használom ezt a nicket, ellopják :))) A sok Horváth Oszkár2 meg Horváth Oszkár3 tűkön ülnek...

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.02.13. 08:42:04

Én rendszeresen megragasztok dolgokat. Van egy porcelán hóember aminek már kétszer törött le ugyanúgy a feje. Most vagy nem ragasztottam meg rendesen elsőre, vagy kívánja a halált. Arra is rájöttem, hogy a zoknistoppolás jó dolog, mert így nem kell fél évig rakosgatni a fiók egyik sarkából a másikba, és kidobálni sem. Jó mondjuk ez a varrás lányos dolog, de még mindig jobb, mint két lyukas zoknit úgy felvenni, hogy fedjék egymást. (ha az egyiknek az orra lyukas, a másiknak a sarka, ez simán kivitelezhető)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.13. 21:29:22

@Bogi24: az óvszerkifordítás is hasonlóan takarékos!
süti beállítások módosítása