Do good things, and good things happen to you.

8 hónap után zene

2010/05/31. - írta: Horváth Oszkár

Kicsit csúsztatás a cím, mert house dolgokat műveltem - ahhoz kevesebb idő kell. És csináltunk nagyon jó vokális dolgokat is Muzsnyai Mártival, de egyik sincs még kész. Éjjel összeraktam egy számot, és amikor feltöltöttem a Soundcloudra, akkor jöttem rá, hogy 8 hónapja "nosferato" néven nem készült el semmi, pedig ez a downtempo vonal az, ami igazán sokat jelent. Most végre van valami új.

HAJÓ - Peter's History (2010) by nosferato

A háttérben egy Peter nevű 83 éves angol férfi beszél, akit lenyűgözött a YouTube mint videoblog és gyakran beszél apróságokról, amik a hosszú élete során vele történtek. Több mint 200 posztja van, és látszólag mentálisan friss és jó egészségnek örvend, mégis érezni benne, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy még van elég ideje a földön olyan dolgokra, amiket szeret. Nagyon tetszik a hangja.

Címkék: zene
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr532044120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cikkcakk 2010.06.01. 13:59:33

Ez konkrétan libabőrt okozott nálam.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2010.06.01. 14:34:42

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Akkor is, ha nagyrészt Peternek köszönhető a liba szkin.
süti beállítások módosítása