Do good things, and good things happen to you.

Jó a fesztiválszériám

2010/07/14. - írta: Horváth Oszkár

Szerettem volna megvédeni a kommentelőktől a Balaton Sound becsületét, ez indexen/B-oldalon nagyjából sikerült is ("Miért jó MINDEN fesztivál?"). Jól esett, hogy volt, aki szó szerint ugyanezt gondolta - pedig jó sok szó - és esetleg felmerült másokban, hogy rúgunk egy nagy lyukat a zenei irányzatokat elválasztó falon, és legalább annyira átdugjuk a búránkat, hogy annyit meg tudjunk kérdezni: "jaaa, hogy ti is fiatalok vagytok? akkor nem szóltam". Mindenki tök ugyanazt hozza a fesztiválokon, csak szerinte ahol ő van, ott jobb a zene. Lehet, hogy igazuk van, mert eddig mindenhol voltam, és mindenhol jó volt a zene!

Nagyon jó a fesztiválszériám. Magam részéről a tavalyinál is masszívabb turnéban vagyok, VOLT, Sound, Hegyalja 3 egymást követő héten, és nem beszélek róla, mi volt előtte, meg mi jön utána. What happens in Vegas, stays in Vegas.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozi.blog.hu/api/trackback/id/tr372152364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása